Niilon anturat olivat aika halkeilevan näköiset, joten uusimman Koirat-lehden innoittamana ja Niilon oman hyvinvoinnin takia aloin rasvaamaan anturoita. Leikkasin miun vanhojen sukkien varvaspäistä pienet töppöset ensiksi Niilolle, ettei pääse sitten nuolemaan rasvoja pois. Käytin ensimmäisellä rasvauskerralla Bepanthenia, mutta koska rasva ei imeytynyt niin nopeasti kuin oli tarve, päätin vaihtaa rasvan Helosaniin. Vielä ei ole ihmeellisempiä muutoksia näkynyt, mutta aion nyt talvella silloin tällöin rasvailla tassuja. Toivottavasti myös Nutrolin auttaisi myös noissa anturaongelmissa.



Anturoita hoitaessa huomasin myös, että Niilon tassukarvat olivat päässeet kasvamaan siistimiskelpoisiksi joten napsin ne lyhyemmiksi.



Tänään aloitettiin Niilolle Biomax-kuuri Nutrolinin lisäksi. Toiveena olisi saada Niilolle komea urossheltin turkki, sillä Niilo on vielä vähän kaljuhko. Suunnitelmissa olisi ehkä mennä Liedon shelttinäyttelyyn 27.3. ja Lappeenrannan KV'hen 23.4. Vielä noista ei ole sataprosenttista varmuutta, mutta kiinnostaisi kyllä mennä...