AAAAATSIVENJAAAAAAAAAAAAAAAAA! Käväisin KoiraNetissä katsomassa, oliko Niilon tietoihin tullut vieläkään mitään tietoa lonkista, kyynäristä, silmistä ja polvista. Polvet jo tiedettiin (0/0) sekä silmät (täysin terveet), mutta nyt sinne oli ilmestynyt lonkka- ja kyynärtulokset. LONKAT A/A & POLVET 0/0! ♥ Mahtavaa!

Tänään myös treenailtiin Niilon kanssa istumasta ylösnousemista, paino takajaloilla, takapuoli maassa. Parin harjoituskerran jälkeen oli sisäistänyt asian melko hyvin. :) Hiottiin myös peruasentoa kuntoon sekä harjoiteltiin peruuttamista ja baletti-liikettä (Niilo nousee takajaloilleen seisomaan ja liikkuu niiden varasssa taaksepäin). Ah, mahtava päivä tänään koirien suhteen. ♥

Niilolla muuten alkoi muutama viikko sitten karvanlähtö, aivan hirveä siivo! Poika kun tykkää autossa ollessa hypätä takakontista takapenkille ja karvoja oli siellä ihan jumalattomasti ennen kuin tartuin imuriin. Se kesti n. 1 ½ h ja oli aikamoinen urakka, onneksi nyt kuitenkin auto on sisäpuolelta siisti. Siltikin Niilosta lähtee joka harjauskerralla parhaimmillaan 5 harjallista karvaa ja on kaljuuntunut huomattavasti heinäkuulta. Toivottavasti talveksi olisi tuuheutta tulossa, kun olisi suunnitteilla ehkä näyttelyt, että saataisiin meriittiä Niilolle kun kerran terve nuorukainen on. :)

Toko, agility ja koiratanssi myös kiinnostavat. Toiveita jarruttelee vain ajanpuute, koska miulla on karate, teatteri ja koulu nyt aika arkipäiväistä elämää. Koirien kanssa totta kai puuhastellaan ja lenkkeillään joka päivä, mutta aikaa vaativat harrastukset ovat nyt jäähyllä... Kotona kuitenkin treenaan satunnaisia koiratanssitemppuja, tokoa ja agia, ettei nyt ihan kouluttamattomiksi jää. Olisi kuitenkin kiva saada nyt Niilolle jotain tokotuloksia ja agilitya tosiaan olisi kiva myös kokeilla muuallakin kuin kotona, koiratanssia oikeastaan vain omaksi iloksi. Katsotaan nyt, josko syyslomalla riittäisi aikaa paneutua noihin asioihin.