Tästä päivästä viikonloppuun asti (ja kenties ensi viikollekin) on luvattu +20 astetta lämmintä. Koirat tykkää. Pitäisi kai mennä jossain välissä uittamaan ressukoita, ainakin Amaa. Niilo ei pidä vedestä, hyvä jos tottuisi edes juomaan sitä. Lunta ei tietenkään pihalla ole, joten pakko yrittää saada Niilo juomaan. Ilmeisesti kuitenkin helle on niin kova, että vesi maistuu - luojan kiitos.

Ostettiin K-Supermarketista koirille luomumakupaloja, "The Organic Pet, Minis Plus, Porkkana & Omena" sekä toinen pussi samoja, mutta eri makuisia; "Aurinkokuivattu tomaatti, Pinaatti & Yrtti". Ainakin porkkanaomenaherkut maistuivat koirille.

Harrasteltiin omassa pihassa tänään agiliitoa. Tein puukäsitöissä koulussa esteen, joka on ihan tukeva ja puomeja saa korotettua noin 60 cm. Niilon kanssa hypitään suurin piirtein 20 cm korkeutta. Niilolle naksun kanssa opetin normihyppyä ja esteen kierto vasemmalta sekä oikealta ja hyppy. Käskysanoina toimivat "hyppää", "kip" (oikea) ja "kap" (vasen). Tosi ketterästi loikkii, kyllä tuolla naperolla on vielä kunnon agiura edessä.